Onze hobby's

Frank vindt het leuk om digitaal te fotograferen en hij verzameld reclame pennen ook vind hij het leuk het oude ambacht van glasgraveren te beoefenen, daarnaast is hij op zoek naar zijn voorouders .Hij  houd hij van muziek en is nog wel eens achter de computer te vinden. Hij kan zich ook heerlijk ontspannen, onderuit op de bank of buiten in de tuin door het lezen van een boek, maar ook in computer - en tuin lectuur.

Reina is een creatieve duizendpoot die bijna al haar vrije tijd in deze hobby stort. Jarenlang heeft zij glasgraveren gedaan, maar kan dit helaas niet goed meer doen omdat zij in het verleden een wiplash heeft op gelopen.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, met volle overtuiging maakt zij nu al jaren allerlei grote kaarten zoals felicitatie, kerst, jubilea en trouwen te veel om op te noemen. Voornamelijk Gallery kaarten, boekkaarten, schud/geld kaarten en watervalkaarten en gebruikt daarbij verschillende technieken theezakjes, stofjes, 3D, borduren, ponsen enzovoort.  

Nieuw in haar creatieve handelen is het maken van lichtjeskaarten en gelamineerde lampekapjes te gebruiken met een waxinelichtje. Ook  kadodoosjes / fles verpakkingen en geld enveloppen / zakjes.  

Wat zij zelf ook erg leuk vind is het maken van boeken voor welke gelegenheid dan ook.

Oude boeken krijgen een nieuw leven door deze te bewerken al of niet voorzien van een spreuk of gedicht, en daar kan Frank dan weer een steentje aan bijdragen om met de computer gebruik makende van de vele lettertypen deze teksten te verwerken.

Kijk maar eens in haar fotoalbum.